Gospodarzem tamtego wątku jest Pabllo i na tyle na ile go znam nie miał zupełnie nic przeciwko temu aby topic o BSI świecił się niczym baner!
Parę słów wyjaśnień. Do Stain dotarłem na razie ja sam, ale wkrótce doleci parę następnych osób. Dzięki za wsparcie i pomoc przy zapoznaniu się z tubylcami, na prawdę nie pójdzie to na marne. Wiadomo, że cały proces reformacji jest nieco mozolny dlatego nie spinajcie pośladów, będzie dobrze. Muszę przyznać, że zła sława tego regionu jak również legendy o c0venie są gruuubo przesadzone, ale to opisze w innym artykule.
Co do projektu united polish amarrians, hmmm no to jednak stoi pod znakiem zapytania, dużo bardziej wchłoną mnie projekt mojego korpa, bo w końcu zaczyna się coś dziać. Póki co zawieszam tą idę chociażby dlatego, że nie ma jak technicznie zawiązać sojuszu ( brak skilla empire control ). Po za tym okazało sie, że korporacja Polish Protectorate to jakas farsa, niby jest ich tam 25, ale to chyba same trialowe konta

BSI i BWC na które liczyłem, że wezmą udział w projekcie też skupiają sie na własnych działaniach no a ja i COBES przez najbliższy miesiąc jesteśmy na tripie, wiec ten temat na razie zawieszony.
p.s
Proszę póki co nie usuwać postów nie na temat, tak tworzy się historia a tutaj zostaje jej ślad.