Autor Wątek: [COBES] Copernicus Observatory - dyskusja  (Przeczytany 1974 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SokoleOko

• Admirał

• Aktywność
    25%
  • Imię postaci: SokoleOko
  • Korporacja: Death Wish.
  • Sojusz: Ineluctable <NOWAY>
Odp: [COBES] Copernicus Observatory - dyskusja
« Odpowiedź #50 dnia: Styczeń 23, 2012, 01:17:07 »
Przed chwilą wróciłem z Deklein, gdzie stuknąłem Goonom carriera, ot zwykły dwugodzinny roamik :P

Cytat: Starakopara
który PvE brzydzi się bardziej niż Arab wieprzowiny
Cytat: FN
to nie jest gra dla troskliwych misiów - tu się rucha w dupe młotkiem

VonBeerpuszken

• Hegemon Krwawy I
  • Komandor

• Aktywność
    25.5%
  • Imię postaci: VonBeerpuszken
  • Korporacja: Husaria
  • Sojusz: CVA
« Odpowiedź #51 dnia: Styczeń 23, 2012, 08:20:12 »
Sam w pojedynkę....  ???

Doom

• Wielki Inkwizytor
  • Administrator
  • Admirał Floty

• Aktywność
    36.5%
  • Imię postaci: Mandoleran
  • Korporacja: SHCK
  • Sojusz: The Alternative 4
« Odpowiedź #52 dnia: Styczeń 23, 2012, 09:00:01 »
A jak był tylko sokoł i pare jego altów (w tym jedna cynodziwka i jakiś nyx) to przecież pr0 solo jest nie? :P

W bitwie nie liczy się ten kto ma pierwsze słowo. Liczy się ten kto ma ostatnie.

SokoleOko

• Admirał

• Aktywność
    25%
  • Imię postaci: SokoleOko
  • Korporacja: Death Wish.
  • Sojusz: Ineluctable <NOWAY>
« Odpowiedź #53 dnia: Styczeń 23, 2012, 10:02:40 »
Ech, moi kochani hejterzy, wystarczy na KB spojrzeć:

http://ineluctable-alliance.com/kb/?a=kill_related&kll_id=2364

Gooni byli uprzejmi wrzucić na nas jeszcze dwa inne carriery, Apoca i Hurricane'a, ale literalnie ammo nam się skończyło :P

Cytat: Starakopara
który PvE brzydzi się bardziej niż Arab wieprzowiny
Cytat: FN
to nie jest gra dla troskliwych misiów - tu się rucha w dupe młotkiem

Isengrim

• Komandor Porucznik

• Aktywność
    58.5%
  • Imię postaci: Isengrimus
  • Korporacja: RAVE
  • Sojusz: c0ven
« Odpowiedź #54 dnia: Styczeń 23, 2012, 10:11:38 »

Gooni byli uprzejmi wrzucić na nas jeszcze dwa inne carriery, Apoca i Hurricane'a, ale literalnie ammo nam się skończyło :P

Jakis taki... zielony jestes na tle kolegow z gangu. Za grosz w Tobie rolplejera. ^^
Cytat: CATfromCheshire
Niestety, w ostatniej chwili okazalo sie, ze Bramy nie da sie ze soba zabrac...

VonBeerpuszken

• Hegemon Krwawy I
  • Komandor

• Aktywność
    25.5%
  • Imię postaci: VonBeerpuszken
  • Korporacja: Husaria
  • Sojusz: CVA
« Odpowiedź #55 dnia: Styczeń 23, 2012, 12:31:09 »

No widzę... Ciebie Sokole...i tych 20 innych też Sokołów?
Mi by pasowało bardzien -śmy.... ale może sie nie znam  :-X
W końcu ino złodziejem i wymuszaczem okupów jestem...na PVP się nie znam.

Crux

• Podporucznik

• Aktywność
    5.5%
  • Imię postaci: CruxArc
  • Korporacja: BSI
  • Sojusz: Milicja Amarr
« Odpowiedź #56 dnia: Styczeń 24, 2012, 09:53:46 »
Ej panowie! O ilę wzrok mnie nie myli to wątek ten nosi nazwę Copernicus Obserwatory- dyskusja, a nie Death Wish.- dyskusja. Może by tak przenieść posty nt. killi Sokoła do odpowiedniego topica (mój post można potem skasować).

Isengrim

• Komandor Porucznik

• Aktywność
    58.5%
  • Imię postaci: Isengrimus
  • Korporacja: RAVE
  • Sojusz: c0ven
« Odpowiedź #57 dnia: Styczeń 24, 2012, 10:09:21 »
A propos, gdzie ta zapowiadana wyprawa do Stain? Bo jak dotad to poza jednym gosciem z Polish Protectorate to nie widzialem za bardzo nikogo...
Cytat: CATfromCheshire
Niestety, w ostatniej chwili okazalo sie, ze Bramy nie da sie ze soba zabrac...

hidden Q

• Bosmanmat

• Aktywność
    6.5%
  • Imię postaci: HiddEn Q
  • Korporacja: Szwadron
  • Sojusz: Amarr Empire
« Odpowiedź #58 dnia: Styczeń 27, 2012, 11:36:41 »
Gospodarzem tamtego wątku jest Pabllo i na tyle na ile go znam nie miał zupełnie nic przeciwko temu aby topic o BSI świecił się niczym baner! :)

Parę słów wyjaśnień. Do Stain dotarłem na razie ja sam, ale wkrótce doleci parę następnych osób. Dzięki za wsparcie i pomoc przy zapoznaniu się z tubylcami, na prawdę nie pójdzie to na marne. Wiadomo, że cały proces reformacji jest nieco mozolny dlatego nie spinajcie pośladów, będzie dobrze. Muszę przyznać, że zła sława tego regionu jak również legendy o c0venie są gruuubo przesadzone, ale to opisze w innym artykule.

Co do projektu united polish amarrians, hmmm no to jednak stoi pod znakiem zapytania, dużo bardziej wchłoną mnie projekt mojego korpa, bo w końcu zaczyna się coś dziać. Póki co zawieszam tą idę chociażby dlatego, że nie ma jak technicznie zawiązać sojuszu ( brak skilla empire control ). Po za tym okazało sie, że korporacja Polish Protectorate to jakas farsa, niby jest ich tam 25, ale to chyba same trialowe konta :D
BSI i BWC na które liczyłem, że wezmą udział w projekcie też skupiają sie na własnych działaniach no a ja i COBES przez najbliższy miesiąc jesteśmy na tripie, wiec ten temat na razie zawieszony.

p.s
Proszę póki co nie usuwać postów nie na temat, tak tworzy się historia a tutaj zostaje jej ślad. :)

Jonas DaVerde

• Podporucznik
  • Szara Owca

• Aktywność
    29%
  • Imię postaci: Jonas DaVerde
  • Korporacja: Blackwater Company
« Odpowiedź #59 dnia: Styczeń 27, 2012, 11:52:30 »
BSI i BWC na które liczyłem, że wezmą udział w projekcie też skupiają sie na własnych działaniach no a ja i COBES przez najbliższy miesiąc jesteśmy na tripie, wiec ten temat na razie zawieszony.
Nie wiem jak w BSI, ale w BWC Twój plan nie obejmował tripa do Stain ni z gruchy ni z pietruchy. Przedstawiłeś piękną wizję, ideę, jak zwał tak zwał, pod którą cały nasz korp podpisał się rękami i nogami. A tydzień później rzucasz hasło w stylu "lecimy do Stain panowie, kto nie leci ten dupa i cienias" licząc, że wszyscy jak jeden mąż z radością podniosą ręce, zalogują cyna i wskoczą w carriery. I jeszcze byłeś zdziwiony, a nawet zbulwersowany, że pojawił się jakiś sprzeciw. Podpowiem Ci więc za friko, jeżeli chcesz faktycznie coś zbudować, okaż ludziom z kórymi chcesz latać odrobinę szacunku i nie zrażaj ich do siebie na samym starcie inicjatywy. Ja ze zwojej strony mogę zapewnić, i podejrzewam, że moi koledzy z korpa mają podobne odczucia, że jak wrócisz do Metropolis i będziesz chciał kontynuować budowanie tego, co nam tak ładnie przedstawiłeś, to jestem za tobą murem.
Bo każdy kij ma dwa końce. Choć to niewielka różnica którą stroną wtykają ci go w tyłek.
Jonas DaVerde - Blackwater Company 2.0 - Amarr Empire

Chupacabra

• Chorąży

• Aktywność
    13%
  • Imię postaci: Blackchupacabra
« Odpowiedź #60 dnia: Styczeń 27, 2012, 12:17:03 »
......
.....

Tak myślałem, jeszcze nie dolecieli dobrze do Stain, a już drama:) ...co ten region ma w sobie, i jak Coven daje radę, tak długo tam żyć nie mam pojęcia :)

Jedno Ci powiem Hidden, Twój projekt miał być alternatywą, dla ludzi, którzy mają już dość wielkiej polityki, sova, i całej tej otoczki, a ty tu nagle wyskakujesz z wycieczką do Stain. Całe szczęście, ze podchodziłem, do Was jak pies do jeża, bo bym wpadł z deszczu pod rynnę.

Teraz pozostaje mi nadal się przyglądać, może wreszcie skończą się iski i wygaśnie subskrypcja :)

Xeovar

• Porucznik

• Aktywność
    8.5%
  • Imię postaci: Xeovar Stoner
  • Sojusz: C0ven
« Odpowiedź #61 dnia: Styczeń 27, 2012, 13:11:58 »
Tak myślałem, jeszcze nie dolecieli dobrze do Stain, a już drama:) ...co ten region ma w sobie, i jak Coven daje radę, tak długo tam żyć nie mam pojęcia :)

Mamy wielkie włochate cohones, Biggus (e)Dickus oraz taki poziom dramy we krwi, że w encyklopediach podają że jest śmiertelny z *

*nie dotyczy C0ven

;)

hidden Q

• Bosmanmat

• Aktywność
    6.5%
« Odpowiedź #62 dnia: Styczeń 27, 2012, 13:23:05 »
Nie wiem jak w BSI, ale w BWC Twój plan nie obejmował tripa do Stain ni z gruchy ni z pietruchy. Przedstawiłeś piękną wizję, ideę, jak zwał tak zwał, pod którą cały nasz korp podpisał się rękami i nogami. A tydzień później rzucasz hasło w stylu "lecimy do Stain panowie, kto nie leci ten dupa i cienias" licząc, że wszyscy jak jeden mąż z radością podniosą ręce, zalogują cyna i wskoczą w carriery. I jeszcze byłeś zdziwiony, a nawet zbulwersowany, że pojawił się jakiś sprzeciw. Podpowiem Ci więc za friko, jeżeli chcesz faktycznie coś zbudować, okaż ludziom z kórymi chcesz latać odrobinę szacunku i nie zrażaj ich do siebie na samym starcie inicjatywy. Ja ze zwojej strony mogę zapewnić, i podejrzewam, że moi koledzy z korpa mają podobne odczucia, że jak wrócisz do Metropolis i będziesz chciał kontynuować budowanie tego, co nam tak ładnie przedstawiłeś, to jestem za tobą murem.

Jedno Ci powiem Hidden, Twój projekt miał być alternatywą, dla ludzi, którzy mają już dość wielkiej polityki, sova, i całej tej otoczki, a ty tu nagle wyskakujesz z wycieczką do Stain. Całe szczęście, ze podchodziłem, do Was jak pies do jeża, bo bym wpadł z deszczu pod rynnę.

Teraz pozostaje mi nadal się przyglądać, może wreszcie skończą się iski i wygaśnie subskrypcja :)

ja nie wiem ludziska jest w tym wiele mojej winy, ze nie potrafiłem przedstawić dokładnie o co mi chodzi, ale wy dorabiacie do tego otoczkę nie na temat.

Mój projekt od początku do końca opiera się na idei łowców przygód. Szukam różnych alternatyw. W Stain jestem przelotem przecież pisałem o tym!!!! i jestem tam w celach rozpoznawczych. Szukam membersów rozglądam się itp itd. A wy to byście chcieli abym w 3 dni zbudował mega wypasionego korpa z full planem na pół roku do przodu.  BWC to już w ogóle zrozumieli ze mi chodzi o klepanie posów w metropolis. Tutaj chodzi o akcje o aktywność o to żeby coś fajnego  robić, nieważne czy w curse czy metropolis czy stain, wazne żeby nie siedzieć ponad rok czasu w jednym miejscu na jednej bramie w BCkach.

Właśnie po to organizuję event, aby pokazać ze w ta grę można grac na luzie i z finezja. Taki jest profil mojego korpa i ewentualnego sojuszu. A na razie ja sobie latam a oni robią swoje (czyli to co zawsze). Wiec nie pierdzielić mi tutaj, dość już tego trollowania z dupy.  Jest opisany w poście w tym topicu mój plan na cały luty, przeczytajcie sobie.

Ranshe

• Kapitan

• Aktywność
    60.5%
  • Imię postaci: Ranshe
« Odpowiedź #63 dnia: Styczeń 27, 2012, 13:55:01 »
A nie mówiłem, że Stain jest do dupy? Tam na każdej stacji się szerzy epidemia dramowirusów przenoszonych i rozprzestrzenianych przez członków c0ven.

Hidden ledwo co doleciał do Stain i już sa efekty...

Chupacabra

• Chorąży

• Aktywność
    13%
  • Imię postaci: Blackchupacabra
« Odpowiedź #64 dnia: Styczeń 27, 2012, 14:30:11 »
to dlatego ja nie wstępuję na razie nigdzie po wyjściu z Coven...mam kwarantannę

Hidden nie zasiedź się, bo tam jak pisał Xeo trzeba mieć stalowe jaja i nie chodzi mi o poziom flot hostów :), a i trzeba mieć wyślizgany otwór wylotowy (Idea czuwa :)

Ja się poddałem, chyba jaja mi zmiękły, w dodatku drama wciąga, i uzależnia :)

hidden Q

• Bosmanmat

• Aktywność
    6.5%
« Odpowiedź #65 dnia: Styczeń 27, 2012, 15:33:49 »
A nie mówiłem, że Stain jest do dupy? Tam na każdej stacji się szerzy epidemia dramowirusów przenoszonych i rozprzestrzenianych przez członków c0ven.

Hidden ledwo co doleciał do Stain i już sa efekty...

TROLUJESZ MNIE?? TWEGO PANA I WŁADCE ?? :D  wracaj do pudełka !

p.s Updejt w moich wątkach głównych.