Autor Wątek: Trial 21 dni - potrzebujesz? Wpisz się!  (Przeczytany 31620 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Xarthias

• Administrator
  • Admirał nad Flotą
  • Spamin' the World

• Aktywność
    3%
    • xarthias.pl
  • Imię postaci: Xarthias
  • Korporacja: Agnosto Ethnos
  • Sojusz: The Alternative 4
Trial 21 dni - potrzebujesz? Wpisz się!
« dnia: Grudzień 05, 2009, 12:29:30 »
Jeśli szukasz kogoś, kto zaprosi Cię na 21-dniowy trial (zamiast normalnego 14-dniowego), wpisz się w tym temacie.
Każdy z graczy, który ma wykupione konto, może wysłać takie zaproszenie (ograniczoną ilość miesięcznie), a jeśli zaproszony wykupi subskrypcję, to osoba zapraszająca dostanie 30 dni darmowego grania - także jest to transakcja wiązana :)
Wszelkie propozycje typu: "Zaproszenie+ISK za przedłużenie" będą kasowane z miejsca.

Poprzedni temat zamykam i usuwam (za dużo e-maili dla botów tam się znajduje już). W tym temacie załatwione zaproszenia będą usuwane.

Aby otrzymać zaproszenie, należy podać w tym wątku swój e-mail! Zaproszenie 21-dni NIE przedłuży istniejącego już konta (trial lub zwykłego). Służy ono tylko do założenia nowego konta.

Trial trzeba rozpocząć w ciągu 14 dni o momentu otrzymania zaproszenia, inaczej przepada.

Dla bezpieczeństwa, wykasuj z posta swój e-mail, po tym jak otrzymasz zaproszenie - moderatorzy nie zawsze są 24h/dobę :)

PS. Dla rozwiania wątpliwości. Ja osobiście NIE WYSYŁAM żadnych zaproszeń. To NIE JEST mój prywatny wątek i proszę mnie nie zaczepiać na priv o zaproszenia. Zaproszenie jest wysyłane na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy", czyli ten kto pierwszy zobaczy prośbę o zaproszenie wysyła takowe.

Administrator Comment Drobna korekta bo ostatnio tak jakby problem się pojawił z poprawnością zgłoszeń :P
 Doom
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2010, 16:47:59 wysłana przez Doom »

Mikanao

• Technik 2 klasy

• Aktywność
    2.5%
  • Imię postaci: Mikanao
  • Korporacja: Unseen Chimera
  • Sojusz: Exiled Ones
Odp: Trial 21 dni - potrzebujesz? Wpisz się!
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 20, 2012, 18:31:41 »
poszlo od Monikao :)